• Acasa
  • >
  • Produse si servicii premium Indicatori de Performanta

Produse si servicii pentru managementul performantei indicatorideperformanta.roPremium

Indicatori de Performanta premium

Cel mai inalt standard in documentarea de indicatori de performanta. Peste 1100 de exemple de KPIs din 14 arii functionale si 24 industrii.

 
Detalii
Training

Training

O abordare inovativa de training in domeniul managementul performantei pe teme precum KPIs, Balanced Scorecard, Dashboard si Performanta Individuala. Cursuri in-house si open.

 
Detalii
Top KPIs reports

Rapoarte Top Indicatori de Performanta

Rapoartele ilustreaza cei mai populari indicatori de performanta de pe smartKPIs.com pentru o serie larga de arii functionale si industrii.

Audit

Audit

Evaluarea capabilitatii organizationale in domeniul Managementul Performantei folosind Modelul de Maturitate pentru Managementul si Masurarea Performantei.

 
Detalii
Templates

Instrumente

Instrumente si sisteme de management al performantei dezvoltate pentru o gama larga de arii functionale si industrii pe baza de template-uri personalizate si pre-populate cu indicatori de performanta, obiective strategice si date care permit o adaptare facila.

Advisory

Consultanta

Solutii integrate de management al performantei organizationale la nivel strategic, operational si individual.

 
Detalii

Descarcati Catalogul de produse si servicii Acumen Integrat

Prezinta portofoliul premium dezvoltat de catre echipa Acumen Integrat in parteneriat cu colaboratorii sai de la nivel national si international.

Recomandari

"Acumen Integrat are o echipa entuziasta si dedicata de tineri profesionisti, care a livrat pentru noi instrumentele si instruirea necesare in implementarea unui sistem de management al performantei bazat pe Balanced Scorecard. Sfaturile lor profesionale si stilul participativ ne determina sa ii recomandam pe deplin."

Helga Dumitrescu, HR Manager, Opportunity Microcredit Romania

"Daca ești preocupat constant sa cuantifici contribuția Marketing-ului la rezultatele companiei, acesta e cursul pe care trebuie sa-l urmezi. Aici vei gasi instrumentele pe baza carora vei reusi nu doar sa cresti performanța departamentului tau, dar si sa o evaluezi concret."

Rada Teiosanu, (fost) Marketing Manager, Brinel

"Un curs bine fundamentat atat din punct de vedere teoretic, cat si practic ... astept cu interes si alte evenimente de acest gen care sa aiba in vedere aprofundarea a ceea ce am dobandit in cadrul acestui curs."

Ileana Amaximoaie, (fost) Training and Development Manager, GDF SUEZ Energy

Produse recomandate

75 RON
 
299 RON
 
499 RON
 
75 RON
 
749 RON
 
299 RON
 
75 RON
 
75 RON
 

Printre clientii nostri