Introducere

Inainte de a folosi indicatorideperformanta.ro, va recomandam sa parcurgeti sectiunea KPIs 101, sau KPIs unu la unu (KPIs one-on-one). Aceasta reprezinta Weltanschauung-ul indicatorideperformanta.ro, privirea noastra globala asupra Managementului Performantei. Sectiunea cuprinde un set de 15 pagini, fiecare ilustrata de o imagine din setul Mandelbrot:1. Despre performanta

2. Managementul si masurarea performantei

3. Niveluri in Managementul Performantei

4. Istoria Managementului Performantei

5. Teorii in Managementul Performantei

6. Principii in masurarea performantei

7. KPIs, PIs, indicatori si masuri

8. Tipuri de indicatori de performanta

9. Caracteristicile unor indicatori buni

10. Selectia si formularea indicatorilor

11. Stabilirea si monitorizarea tintelor

12. Utilizarea indicatorilor

13. Capcanele indicatorilor si cum pot fi ele evitate

14. Vizualizarea indicatorilor si integrarea tehnologiei

15. Directii cheie in Managementul Performantei

 

Aceste articole concise prezinta unele dintre elementele pe care le consideram esentiale in Managementul Performantei. Desi recomandam urmarea secventei de articole, acestea sunt independente unele de altele. Extrase din articole sunt de asemenea publicate pe Blog, unde va apreciem comentariile si contributia dumneavoastra.


Pentru a accesa sectiunea Context trebuie sa fiti membru al indicatorideperformanta.ro. Intrati in contul dumneavoastra sau inregistrati-va acum pentru a deveni un membru al comunitatii online indicatorideperformanta.ro.


Nota:

Imaginile afisate in aceasta sectiune sunt cunoscute sub denumirea de setul Mandelbrot. In matematica, acestea reprezinta un set de puncte intr-un plan complex, al caror margine formeaza un fractal. Setul Mandelbrot a devenit popular in afara sferei matematicii atat pentru estetica sa, cat si pentru ca este o structura complicata ce are la origine o definitie simpla. Afiseaza detalii tot mai complexe pe masura ce observatorul se uita mai in detaliu si mareste dimensiunea imaginii. Raportul de marime dintre ultima imagine raportata la prima este de 10,000,000,000 la 1. Pentru mai multe informatii, vizitati acest link.


Aceste imagini sunt licentiate sub Creative Commons
Attribution ShareAlike 2.5, Attribution ShareAlike 2.0 si Attribution ShareAlike 1.0.

Oferit de

In parteneriat cu

Carti de Managementul Performantei

Exemple de KPIs publicati

Pana azi: 2016
Azi: 0
In aceasta luna: 0
In aceasta saptamana: 0
 

KPIs 101